dilluns, 19 de maig del 2008

Any nou, vida nova

Benvinguts i benvingudes!
Sabem de sobra que no estem per Nadal i algú es pot preguntar què té a veure el títol d'aquest primer post, o escrit, o com vulgueu dir-li. Evidentment, fa referència a la renovació que hem hagut de patir, si bé forçosament, a la comarca. Alguns companys han decidit que no estaven a gust dins l'organització i han decidit emprendre un altre camí diferent del nostre. Que els vaja bé!
De segur que més endavant ens trobarem pel camí i, sincerament, espere que no queden ferides obertes. Cadascú és responsable dels seus actes i no podem responsabilitzar els altres de les nostres faltes. També entenc que és difícil que una persona rectifique quan creu que té la raó. Res millor que el temps per a aclarir aquestes coses. La perspectiva que tindrem d'ací un temps, de ben segur que ens farà veure les coses d'una altra manera, a uns i a altres.
Mentrestant, com ja vaig anunciar en eixir elegit Coordinador, ací tot el món té les portes obertes (aquells que volen quedar-se i aquells que volen anar-se'n). El nivell d'exigència ha de ser el mateix per a tots. No podem estar deixant la mànega ampla per un costat i apretant-la per l'altre.
La tasca se'ns presenta difícil però cal no defallir, ara és quan més necessitem traure el cap. Realment, si ens parem a mirar un poc els resultats electorals, dins del mal podem trobar que les dades són esperançadores i que allà on pensàvem que no trauríem res hem pogut aguantar el tiró més del que ens pensàvem. La gent encara confia amb nosaltres i no els hem de deixar de costat. Hem d'eixir al carrer i reivindicar-nos. Hem d'eixir i buscar qui són aquestes persones que continuen confiant en nosaltres. Hem d'eixir i buscar quines seran aquelles persones que continuen el nostre projecte.
Però abans, hem de tindre un projecte. Cal definir un projecte per a la comarca, d'ací el títol. Hem estat molt de temps sense un projecte concret i això ha fet que no ens il·lusionàrem com calia. I tots sabem que això es transmet. Una persona il·lusionada, que creu en una cosa, és capaç de transmetre-ho i il·lusionar moltes altres persones més.
Anem a creure'ns-ho. Creguem-nos que podem recuperar la comarca, perquè ho podem fer. Apel·lem a tots aquells votants que tinguérem en el passat. Hem de preguntar-los si estan convençuts, si s'han quedat a gust amb el canvi, per què deixaren de votar-nos. Podem recuperar a molta d'aquesta gent. Només cal treballar bé.
Només vull donar-vos un missatge d'ànim perquè no defalliu, ara vos necessitem més que mai i qualsevol ajuda és bona, per poca que siga. Jo estic molt content perquè comptem amb un grup de gent al Consell Polític Comarcal amb moltes ganes de treballar i de fer les coses ben fetes. Estem treballant per tal de recuperar els col·lectius més afectats i pense que hem fet grans avanços en poc de temps i això sempre alegra. Estem treballant també per tal d'aconseguir formar nous col·lectius en pobles que hui per hui no en tenen.
S'està treballant molt però hem de tenir en compte que a qualsevol de nosaltres l'identifiquen amb Esquerra Unida, per tant, allò que fem repercutirà en la nostra imatge. És per això que vos demane la vostra col·laboració, la vostra ajuda. No cal anar a reunions i fer propostes si un no vol, cadascú ajuda a la seua manera. Senzillament hem de ser allò que ens ha diferenciat sempre, hem d'estar al costat del treballador, al costat del poble, hem de ser allò que som, res més. Amb això estareu contribuint al creixement de la nostra organització.
Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra col·laboració. Salut i república!
JOAN VICENT GERIBÉS I BENAVENT
Coordinador comarcal d'EUPV-Ribera Baixa
P.D: Per descomptat, aquest bloc ha estat creat amb la voluntat de tindre informada a tota l'afiliació de la comarca així com a simpatitzants i gent diversa que puga tindre el més mínim interés en allò que fem. Estem oberts a suggerències i podeu enviar-nos els vostres comentaris, sempre dins d'uns paràmetres mínims d'educació i respecte.